Διαμερίσματα Μαργιανού - Κάλαμος - Πήλιο

  • Διαμερίσματα Μαργιανού
  • Κάλαμος - Πήλιο
  • ( + 30 ) 24230 54100

Margianou Apartments
Kalamos - Pelion Greece

Margianou Apartments
Kalamos - Pelion Greece

Margianou Apartments
Kalamos - Pelion Greece

Margianou Apartments
Kalamos - Pelion Greece

Διαμερίσματα

Ρίξτε μια ματιά στα όμορφα διαμερίσματα μας για τη διαμονή σας στο Πήλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πήλιο

Μια γρήγορη ματιά στην πανέμορφη χερσόνησο του Πηλίου, όπου θα απολαύσετε αξέχαστες διακοπές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Gallery

Φωτογραφίες από τα Διαμερίσματα Μαργιανού στον Κάλαμο Πηλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία

Χάρτης και οδηγίες για το πώς θα βρείτε τα Διαμερίσματα Μαργιανού στον Κάλαμο Πηλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΓΙΑΝΟΥ

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Η Χερσόνησος του Πηλίου, μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλίας. Είναι το μέρος όπου ο μύθος συνυπάρχει με την φύση και τα υπέροχα τοπία ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη αποκαλύπτοντας τη μαγεία του Πηλίου. Τα καταπράσινα και επιβλητικά βουνά συνυπάρχουν σε αρμονία με τη γαλάζια θάλασσα κάνοντας το Πήλιο ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο.

Όλη η περιοχή προσφέρει τοπία μοναδικής ομορφιάς, τόσο φυσικής όσο και αρχιτεκτονικής καθώς ανάμεσα σε πλαγιές και δαντελωτές ακτές ξεπροβάλλουν παραδοσιακά χωριά και οικισμοί δένοντας με το περιβάλλον και τη φυσική ομορφιά.

Το Πήλιο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και έχει την υποδομή για διακοπές ηρεμίας και χαλάρωσης καθώς και για διακοπές γεμάτες δραστηριότητες και περιπέτεια κοντά στη φύση. Είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών, που θα ικανοποιήσει όλους τους επισκέπτες του.

Σε απόσταση 46 χμ. από το Βόλο, στα παράλια του Παγασητικού κόλπου βρίσκεται ο γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός του Νοτίου Πηλίου Κάλαμος. Εδώ σε μια μικρή έκταση, δημιουργήθηκαν πριν από μερικά χρόνια, τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Μαργιανού, μια μικρή φυσική όαση ξεκούρασης, για τις διακοπές σας, όλο τον χρόνο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Καλάμου, είναι η γαλήνη και ηρεμία που προσφέρει και αποτελεί ιδανική βάση διαμονής, καθώς έχει εύκολη πρόσβαση σε πολλά παραδοσιακά χωριά και παραλίες του Πηλίου.

Η κυρία Μαρία, ιδιοκτήτρια του Καταλύματος, σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, εξασφαλίζοντας σας άνετη διαμονή σε πολύ προσιτές τιμές.

Margianou Apartments Pelion

Margianou Holiday Apartments

Kalamos, Ελλάδα
“Margianou" Holiday Property is a wonderful complex of apartments. They are located on a beautiful hillside, providing some truly inspiring views of the Pagasitic Gulf.Idael for couples and famili...